Sundhed på arbejdspladsen

Alle private arbejdspladser i Randers Kommune har mulighed for at få konsulenthjælp til at udarbejde en trivselshandleplan for arbejdspladsen fra Sundhedsfremmeenheden i Randers Sundhedscenter.

Kommunale arbejdspladser i Randers kan få hjælp fra 'Godt i gang' 

Sundhedsfremmeenheden fra Randers Sundhedscenter tilbyder konsulentbistand til private arbejdspladser, der vil arbejde med sundhed på arbejdspladsen.

Sundhedsfremmeenheden kan hjælpe med at gøre de gode intentioner til virkelighed, og sætte fokus på KRAMS-faktorerne (kost, rygning, alkohol, motion og stress).

Trivselshandleplan

En trivselshandleplan danner rammer og retningslinjer for, hvordan I vil arbejde med sundhedsfremme på jeres arbejdsplads. Den kan bidrage til at fremme medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsglæde.

Kontakt Sundhedsfremmeenheden i Randers Sundhedscenter for yderligere information tlf. 89 15 12 15 eller sundhedscenter@randers.dk

Motion på arbejdspladsen

Dansk Firmaidrætsforbund er en landsdækkende idrætsorganisation, der arbejder for at motivere arbejdspladserne til firmaidræt og sundhedsfremme.

Forbundet er den tredjestørste idrætsorganisation i Danmark med omkring 321.000 medlemmer. 80 lokale firmaidrætsforeninger, fordelt rundt i hele landet, samt en række brancheforbund under Dansk Firmaidrætsforbund tilbyder et væld af motions- og idrætsaktiviteter til medlemmerne.

Dansk Firmaidrætsforbund arbejder ligeledes for at bringe motion og sundhed ud på de danske arbejdspladser gennem forbundets afdeling "Motion på arbejdspladsen" og gennem de landsdækkende motionskampagner Arbejdspladsen motionerer (september + oktober),Vi cykler til arbejde (maj) og Tæl skridt (marts).