Tilskud 2012

Tilskud bevilget fra Sundhedspuljen i 2012

DJ Jump and dance

Randers gymnastiske Forening har fået tilskud til frugt til deltagerne til DJ Jump and dance den 14. februar.

Motionsvenner for ældre

Frivilligværket har fået tilskud til projekt Motionsvenner for ældre. Formålet er at give ældre borgere, som ikke deltager i den etablerede ældreidræt, et tilbud om motion i hjemmet.

Energi til livet

Randers gymnastiske Forening har fået tilskud til projekt Energi til livet. Formålet er, at give det sidste lille skub eller hjælp til at ændre livsstil.

Frugt og grønt til IFO Cup

Idrætsfritidsordningen Randers har fået tilskud til frugt og grønt til tre IFO Cup stævner.

Sundhedsfremmende aktiviteter for udsatte

SAM-Foreningen har fået tilskud til aktiviteter for udsatte. Formålet er at tilbyde sociale aktiviteter og motion på tværs af kommunens institutioner og væresteder for socialt udsatte, med henblik på at udvikle brugernes sociale netværk og gavne deres generelle sundhedstilstand.

Allstyle Battle Contest vol. 2

ABC har fået tilskud til arrangement den 22. september. Formålet er at skabe en god og sund fritidsinteresse for børn og unge, som kunne have lyst til at begynde at danse break dance og alle andre forskellige stilarter.

Harmoni i indlæring igennem Aikido

Projektet har fået tilskud til harmoni i indlæring. Formålet er at bringe SFO-børn (2. og 3. klasses elever) i bedre kontakt med kroppen og derigennem opnå harmoni mellem krop og sind.

Julekalender applikation

FamilyKick har fået tilskud til julekalender applikation. Formålet med applikationen er at motivere børn og deres forældre til mere leg og bevægelse i hverdagen.